Защо да изберете италианската марка Caffe Gioia?

Защо да изберете италианската марка Caffe Gioia?

Превъзходен вкус и неописуем аромат от родината на еспресото – Италия

Кафето е една от най-често подлаганите на третиране с химикали култура, именно заради това от голяма важност е факта, че брандът Gioia притежава редица сертификати като Organic и Fairtrade, които дават 100% гаранция за внимателното селектиране, обработване, изпичане и пакетиране на кафето. Всичко това цели да покаже любовта и грижата на хората към кафето и природата, която ни заобикаля и с максималните усилия да бъде запазен мекият и плътен аромат и вкус, който пленява всеки, който го е вкусил.

banner_gioia-bio+ft

Защо Caffe Gioia превъзхожда останалите марки кафе?

Кафе Джоя използва нови екологични машини за печене на кафе зърната, които запазват вкусовите качества на кафето. Зелените кафе зърна се изпичат с помощта на топла струя чист въздух, за да се избегне термичния шок от изпичането и вредните емисии, отделени във въздуха. Марката Caffe Gioia е марка създадена за ценители. Първокласното кафе, което предлага брандът се характеризира със силен, плътен, наситен и много ароматен, изпълващ всички сетива вкус. Като ексклузивен и официален вносител на кафе Gioia, ние от Gioia.bg имаме страст към италианското еспресо, която ни задължава да предложим на Вашето внимание най-доброто кафе еспресо приготвено по автентичен и традиционен начин.

Какво още ще Ви предложи Caffe Gioia за Вашият дом или офис?Caffe-Gioia-coffee-beans-bio-capsule

Всеки любител на еспресото, би искал да пие професионално приготвено кафе у дома или в офиса. Gioia.bg е мястото, на което ще намерите добро кафе и богато разнообразие от уникални селекции първокласно фино смляно органично кафе, кафе на зърна, БИО кафе под формата на капсули и филтър дози! Потопете се в уникалното по рода си кътче в Интернет пространството, където ще получите възможността да се насладите на магията на италианското еспресо.
Марката Gioia разполага и с богата колекция от най-качествените кафе аксесоари, които се предлагат на пазара, подходящи както за професионален, така и за непрофесионален бариста. Разгледайте асортимента от кафе аксесоари и консумативи, които ще направят приготвянето на чай или кафе – истинско удоволствие..
Като официален и ексклузивен представител на кафе Джоя, нашата мисия е да обогатим кафе културата на всички ценители на истинското кафе в България. Изберете Gioia.bg и ще получите най-подходящото кафе решение за Вашето заведение, кафе бар или работно място.

Капсулни системи, съвместими с капсули кафе Джоя

Марката предлага на Вашето внимание висок клас кафе капсули, съвместими с Espresso PointNespresso и A modo mio системи, както и кафе за вендинг машини. Разнообразието, което ще откриете в Gioia.bg, е изцяло съобразено с непрекъснато нарастващите потребности на потребителите и отговаря напълно на техните изисквания. Като перфектен завършек на всичко казано дотук, можем да споменем и интернационалните Био сертификати, които притежава Caffe GioiaOrganic, Kosher, Fair Trade. Те са гаранция за доказано високо качество на продуктите, които ще Ви донесат допълнително спокойствие за безвредното въздействие на кафето върху Вашия организъм!