Gioia.bg - винаги с Вас ! Станете наши партньори в бизнеса!

Получете преференциални цени и условия като наши доверени партньори!

 

Gioia.bg е ексклузивен представител и официален вносител на висококачественото италианско кафе на брандовете Caffe Gioia и Gioia. С гордост можем да обявим, че марката Gioia е много добре разпознаваема сред широката аудитория, не само в България, но и в над 40 страни на всички континенти. Предлагаме Ви да се отдадете на едно истинско предизвикателство с кафе Джоя, произведено в сърцето на Неапол по оригинална италианска технология – фино смляно, на зърна или под формата на капсули и филтър дози за Вашата кафемашина. Присъединете се към нас сега и станете наши доверени партньори!

 

Нашата търговска мрежа

 

Ние от Gioia.bg имаме изградена търговска мрежа във всяка точка на България, която желаем да разширим чрез сътрудничество с нови бизнес партньори, с които да развиваме и утвърдим стабилни бизнес отношения. Основните ни офиси са разположени на територията на гр.Пловдив и София.

За реализиране на нашите дългосрочни цели, се придържаме към политика насочена към:

Контрол на качеството при обслужване на нашите партньори
Контрол на качеството на предлаганите продукти
Осъществяване на ефективна, гъвкава ценова стратегия
Установяване на дългосрочни отношения със стабилни партньори
Координиране действията на нашия квалифициран екип

 

Готови сме да Ви предложим гарантирано високо качество на продуктите, които предлагаме, в съчетание с привлекателна крайна цена за доверени партньори. От нас – Gioia Bulgaria може да очаквате навременна, бърза и адекватна комуникация с нашите търговци, бърз отговор на всеки въпрос, който ви касае, добро обслужване и естествено най-добрата цена! Възползвайте се от нашата фирмена политика, която Ви предлага допълнителни Търговски отстъпки при голямо количество поръчки, а също така и индивидуално ценово договаряне за корпоративни клиенти.

Придържайки се към една стара търговска максима, че Клиентът е цар, а нашите клиенти са и наши бизнес партньори, ние от Gioia.bg и нашите компетентни консултанти ще Ви дадем съветите, от които се нуждаете, както и ще Ви помогнем в избора на точните за Вас и Вашият бизнес продукти или аксесоари.

Ако желаете да се присъедините към кафе Джоя България и да станете наши доверени бизнес партньори, както и да научите повече подробности относно всичко, което Ви вълнува, не се колебайте да се свържете с нас чрез нашата форма за запитване, на и-мейл адрес: office@gioia.bg или директно на телефон: 0877 050 964

Ние сме на Ваше разположение и ще Ви отговорим при първа възможност!

Направете запитване за дистрибуция

Вашето име
Вашият Email
Телефон за връзка
Тема