Мисия и история...

Марката Caffe Gioia и нейната вълнуваща история…

Историята на кафе Джоя е история за страстта, която води началото си в Италия – родината на първокласното еспресо и капучино. Вече повече от половин век, компанията заема водещи позиции на пазара благодарение на своята силна стратегическа политика и непрекъснат технологичен растеж. Основоположник и създател на марката е Domenico Gioia, който закупува от италиано-американец магазин за хранителни стоки, в който не само продавал някой от най-необходимите продукти, но и започнал да изпича сурово кафе, за да усвои един нов занаят, и да достави максимално удоволствие на своите клиенти, като продава ръчно приготвено и опаковано кафе.

Търговката марка „Caffe Gioia“, символ на компанията, е регистрирана през 1981 г., когато малката семейна фирма процъфтява и бизнесът прераства в истинска индустрия със запазена оригинална традиция, качество и вкус. През годините, разширявайки своята дейност, тя става обект на различни трансформации, при които семейният бизнес на г-н Доменико Джоя бива погълнат от създадената през 2002 г. голяма компания Labcaffe s.r.l., имаща за цел да реорганизира и подобри дистрибуцията на компанията майка, която работи успешно в тази сфера от 1949 г. до днес. „Gioia“ следва формулата за удовлетворение на своите клиенти – „Винаги давай повече от това, което очакват от теб!“. Придържането към тази максима, допринася за нестихващото развитие и постоянното усъвършенстване в перфектното познаване на традицията и културата на кафето.

Кои сме ние и какво ще Ви предложи Caffe Gioia?

Кафе Джоя е синоним на страстта, желанието и отдадеността към отглеждането, производството и приготвянето на кафето. Придържайки се към непрекъснато развитие на своята иновационна и технологична дейност компанията запазва своите конкурентни позиции на пазара, и до момента е ненадминат лидер в областта. Благодарение на висококачествените си продукти и невероятната интуиция, която притежава за желанията на потребителите, компанията е развила дейността си в над 40 страни на всички континенти, включително Източна Европа, Средния Изток и Средиземноморието, като се възползва от всички възможности, за да завладее дори и по-труднодостъпните и висококонкурентни пазари.

През всичките години, в които е доказала своите възможности, Labcaffe s.r.l. се сдобива с редица сертификати по H.A.C.C.P. (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки), „Gosstandard“ за руския пазар и още други, които са международно признати. Компанията динамично се променя в отговор на потребностите и изискванията на всеки потребител, като се стреми към максимално задоволяване на техните желания.

Брандовете на Labcaffe s.r.l.

Компанията е собственик на шест известни бранда на италианския и световния пазар (Caffe Gioia, Caffe Liberty, Caffe Wado, Caffe Dorcaf, Caffe Cutugno и Gioia), като някой от тях се очаква да навлязат скоро и в България. „Caffe Gioia“ е автентично италианско еспресо, което вече се предлага на българския пазар, марката е световноизвестна и предлага на любителите на кафето богат асортимент от кафе аксесоари.

Брандът „Gioia“ е емблемата на компанията, отличаваща добрата й фирмена политика и иновативните маркетингови решения, създадени от специалистите от отдел маркетинг за нуждите на любителите на оригиналното италианско еспресо. Освен това, марката „Gioia“ е официален представител на редица нововъзникнали продукти, които са преминали висококачествена обработка, за да разширят гамата от продуктов асортимент.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ВКУСОВЕ...

Кафе на зърна

Ароматни и прясно изпечени кафе зърна !

Виж

Мляно кафе

Кафе създадено от биологично чисти кафе зърна!

Виж

Кафе капсули

За ценителите на истинското еспресо !

Виж

Кафе на дози

Разнообразие от кафе дози с различен вкус !

Виж

Био кафе

Биологично чист вкус на италианско еспресо !

Виж

Зелено кафе

Натурални продукти от природата..

Виж