Подарете си незабравимо кафе изживяване с помощта на Майсенс...

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ ВНОСИТЕЛ на Caffe Gioia за България

Запознайте се с историята на официалният вносител на Caffe Gioia


Фирма „Майсенс“ е еднолично дружество с ограничена отговорност, която води своето бурно начало от 2011 г. Малко по-късно през същата година в Интернет пространството навлиза и онлайн магазинът MySense.bg, собственост на „Mайсенс“ ЕООД. През годините, в които оперираме на пазара, ние от MySense.bg се стремим непрестанно да спечелим доверието на нашите настоящи и бъдещи клиенти и продължаваме да правим всичко по силите си, за да съхраним това доверие и изцяло да отговорим на техните нарастващи потребности и изисквания!

Нашата дейност…

Основната дейност на „Майсенс“ ЕООД обхваща внос и дистрибуция на разнообразни, висококачествени продукти с гарантиран произход за българския пазар. При нас ще се потопите в света на био продуктите, натуралните хранителни добавки и протеини, качествената козметика, парфюмите и не на последно място – истинското, вдъхновяващо кафе на едни от световноизвестните производители като: Lavazza, Dolce Gusto, Tchibo, Piacetto, Julius Meinl, Musetti Mio, Covim, illy, Tonino Lamborghini, Pera, Kimbo и Caffe Gioia, на което MySense.bg е ексклузивен представител за България! На вниманието на всички ценители предлагаме най-достъпните цени, съответстващи на най-високото качество!

Богато разнообразие от онлайн магазини…

В областта на козметичната индустрия предлагаме изключително богата гама от маркова дамска и мъжка козметика, био и слънцезащитни продукти, както и голямо разнообразие от 100% оригинални парфюми на водещи дизайнери, сред които Armani, D&G, YSL, Paco Rabanne, Calvin Klein, Dior, Ferre, BVLGARI, Cartier, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, DKNY и много други. В магазина ще откриете над 600 вида мъжки, дамски и детски парфюми, комплекти и идеи за подаръци, с които ще се насладите на свят изпълнен с красиви ухания, емоции и усещания, и разбира се безкраен избор.

Разполагаме и с дъщерен магазин собственост на MySense.bgBiomall.bg. В него ще откриете БИО натурални продукти и козметика, хранителни добавки, както и широка гама от продукти за лице, тяло, кости, отслабване и още много други. Разнообразието, което ще намерите в нашия продуктов каталог на сайта Biomall.bg, ще Ви пренесе в един натурален свят лишен от химическите съставки, с които ни залива пазара и ще Ви предостави неограничен и богат избор. Веднъж влезли в този свят ние ще сме там, за да Ви помогнем или насочим към най-добрия продукт, от който имате нужда. Персоналните ни консултанти са на Ваше разположение и ще Ви помогнат в правилният избор!

Всичко за Вашето здраве и добро настроение…

Като ексклузивен вносител на Caffe Gioia и дистрибутор на редица топ марки хранителни добавки и аксесоари, компанията „Майсенс“ ЕООД е притежател и на още един онлайн магазин предлагащ на Вашето внимание богато разнообразие от протеини, аминокиселини, продукти за изгаряне на мазнини или качване на тесна маса, креатинови добавки, хардкор и хормонно-стимулиращи продукти и напомпващи азотни бустери. Всеки продукт, който ще откриете на сайта Protein.bg е 100% натурален, с гарантирано качество и произход, в което сами ще се убедите!

Остана да Ви запознаем и с най-сладката и ароматна част на историята на MySense – една вълнуваща история за едно вълнуващо кафе изживяване. През 2013 г. „отвори врати“ и онлайн магазинът CodCaffee.com – най-лесният, най-бързият и най-удобният начин да закупите любимото си кафе, чай, шоколад, кафемашина или всички други съпътстващи аксесоари, които ще допълнят изцяло Вашата кафе пауза – у дома или на работното място. Ако сте ценители на автентичното кафе еспресо и обичате да се събуждате всяка сутрин с чаша висококачествено ароматно кафе – то Вие сте на правилното място. Ние ще Ви помогнем да направите правилния избор за кафе капсули, монодози, кафе на зърна, мляно кафе, чай или шоколад на едни от най-реномираните марки на световния пазар.

Мисия и стремеж към съвършенство…

Нашата основна цел и мисия е да предоставим на нашите клиенти гарантирано качество на цени без аналог, така че да получим тяхното максимално удовлетворение, доверие и спокойствие при пазаруване от нашите онлайн магазини.

„Майсенс“ ЕООД е коректният ексклузивен представител, на който може да се доверите и който ще Ви гарантира точност и прозрачност на всеки един етап от процеса на изпълнение на Вашата поръчка. Отговорност и лоялност към клиентите, комуникативност и широки познания стоят в основата на бизнес практиката, към която се придържаме всеки ден, това спомага и за ефективната и бърза реакция към изискванията на потребителите.

Ние от „Майсенс“ сме благодарни, че Ви има – Вас клиентите! За нас е важно, че сте всеки ден до нас и ни гласувате безрезервно доверие, с което ни мотивирате да изпълняваме Вашите желания и да отговаряме на Вашите нужди!