Откъде произхожда Caffе Gioia ?

Откъде произхожда Caffе Gioia ?

Caffe Gioia избира най-добрите и най-качествени кафени зърна от различни екзотични дестинации из целия свят. Перфектното съчетание от вдъхновение и натрупан опит, заедно с модерни технологии и редица иновации, гарантират оригинален вкус и постоянно качество във всяка чаша кафе.

Продукти с марката CAFFE GIOIA

ilcaffedellaroma

Брандът Caffe Gioia се отличава със своето богато разнообразие от кафе за Вашия дом, офис и кафе-бар. Може да избирате между:

  • Кафе на зърна – Тук ще откриете разнообразни блендове с различен интензитет и различно микс съчетание от биологични сортове кафе Арабика или Робуста, предлагащи се в опаковки от 0.250 гр. и 1 кг.
  • Био и зелено кафе – За тези, които обичат продуктите от природата.. Зеленото кафе ще Ви осигури възможността да се възползвате от здравословното действие на хлорогенната киселина, която съдържа. Предлага се под формата на кафе зърна и хартиени дози.
  • Органично мляно кафе – приготвено от висококачествени биологично чисти кафе зърна и съхранени във вакуумни опаковки от 0.250 гр., които запазват орининалният вкус на италианското еспресо.
  • Кафе дози/монодози – потопете се в разнообразие от кафе дози с различна интензивност и вкус, ще намерите и различни разфасовки кутии от 20,50,100 или 150 бр. филтър дози
  • Кафе за вендинг машини – линията „Avana” за вендинг машини на Caffe Gioia предлага кафе с наситен, богат и интензивен аромат, в количества от 0.500 гр. и 1 кг..